web analytics

Eerste seizoen The Night Shift bij RTL5

The Night ShiftVan maandag 24 november tot donderdag 27 november zend RTL8 het hele eerste seizoen uit van de Amerikaanse serie The Night Shift. Van de serie is al een tweede seizoen bestelt en komt waarschijnlijk in de zomer van 2015 op de Amerikaanse televisie.

Bij The Night Shift draait het om een groep artsen die bij de nachtploeg horen van het San Antonio Memorial ziekenhuis. Arts T.C. Callahan (Eoin Macken) is drie keer uitgezonden geweest naar Afghanistan en merkt al snel dat er in het ziekenhuis andere regels gelden dan aan het front. In zijn team zit onder meer zijn beste vriend Topher (Ken Leung) en zijn pupil Drew (Brendan Fehr). Samen halen ze grappen uit om de tijd te doden, maar dit gaat niet ten koste van hun professionele werkzaamheden. Aan het hoofd van de nachtploeg staat Jordan (Jill Flint) de ex-vriendin van T.C. Zij probeert iedereen in toom te houden, maar dat is niet al te makkelijk. Michael Ragosa (Freddy Rodriguez) staat aan het hoofd van het ziekenhuis en moet bezuinigen, maar ook moet hij het beeld dat hij meer geïnteresseerd is in geld dan mensenlevens bestrijden.

Uitzending: van maandag 24 november 2014 tot donderdag 27 november om 20:30 én 21:30 een aflevering van The Night Shift.

Vanaf 3 januari 2018 is bij RTL5 elke woensdag om 21:30 het eerste seizoen te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven