web analytics

Eerste seizoen McDonald & Dodds bij NPO2

McDonald & DoddsVanaf zaterdag 24 juli is bij NPO2 het eerste seizoen van de Britse serie McDonald & Dodds te zien. Dit seizoen telt twee afleveringen.

In de serie volgen we de ambitieuze detective McDonald (Talia Gouveia) die is overgeplaatst uit Londen naar Bath. Ze is stoer en weet elke zaak op wilskracht op te lossen. Ze vormt een team met Dodds (Jason Watkins) die al jaren op de achtergrond werkt op het politiebureau, maar als hij voor het eerst sinds tientallen jaren mee doet aan een onderzoek ontdekt hij zijn talent: het ontcijferen van puzzels.

In de eerste aflevering zien we dat de rijke ondernemer Max Crockett (Robert Lindsay) thuis komt van een weekendje weg en een dood lichaam in zijn hal vindt én dat er een duur beeldje is verdwenen. Het lijkt een makkelijke zaak tot blijkt dat het slachtoffer een link heeft met de familie Crockett die erg hecht zijn en verschillende geheimen hebben. In de tweede aflevering onderzoeken ze de dood van een gezonde patiënt in een privékliniek. Het lijkt op zelfmoord, maar Dodds is daar niet van overtuigd en het onderzoek wordt lastig door de complexe relaties tussen de patiënten.

Het eerste seizoen van McDonald & Dodds is vanaf 24 juli elke zaterdag om 22:15 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven