web analytics

McDonald and Dodds seizoen drie bij NPO2, één en BBC First

McDonald & DoddsVanaf zaterdag 17 juni is bij NPO2 de Britse detective McDonald and Dodds te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In het derde seizoen lossen de erg van elkaar verschillende detectives Lauren McDonald (Tala Gouveia) en Dodds (Jason Watkins) weer verschillende misdaden op in Bath. In de eerste aflevering wordt er een jonge vrouw dood gevonden in een druk park op klaarlichte dag. McDonald en Dodds moeten de mysterieuze omstandigheden van haar dood zien te ontrafelen. Wie is ze en hoe kon ze sterven met zoveel getuigen? Alle vragen lijken naar professor George Gillan te leiden die in een landhuis woont met zijn moeder Agnes die bijna honderd jaar oud is.

In de tweede aflevering duiken ze de racewereld in als de bekende autosportfamilie Addington meldt dat hun opkomende coureur is gestorven tijdens een pitstop. McDonald is F1-fan en laat zich niet ringeloren door de teamcoach, maar raakt toch uit baland als iemand uit haar verleden bij het onderzoek is betrokken.

In de derde aflevering komt influencer Rose Boleyn naar Bath voor een neuscorrectie maar ze overlijd op de operatietafel. De eigenaren van de kliniek, Al en Mariel, liggen al in scheiding en nu staan ze in het middelpunt van de belangstelling. McDonald en Dodds moeten uit zien te zoeken of het leven van Rose wel zo spetterend was als het lijkt of was het maar een illusie voor haar volgers?

In de vierde aflevering wordt het lichaam van de succesvolle zakenman gevonden in een graf in de schaduw van de Glastonbury Tor. De eerste verdachte is de lokale kunstenaar Hector Ingham, maar McDonald verdenkt ook de man die het lichaam heeft gevonden: Martin Silver, overdag is hij een doodgewone IT-consultant maar ’s nachts een medium die met de doden kan praten. Al duikt ook telkens de naam van Dodds op…

Het derde seizoen van McDonalds and Dodds is vanaf 30 september elke vrijdag om 20:40 te zien bij één

Bij BBC First is dit seizoen vanaf 18 oktober elke dinsdag om 21:00 te zien

Bij NPO2 is dit seizoen vanaf 17 juni elke vrijdag om 22:10 te zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven