Ted Lasso seizoen 2 bij Apple TV+

Ted LassoVanaf vrijdag 23 juli is bij Apple TV+ wekelijks het tweede seizoen van de komedieserie Ted Lasso te zien. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

In de serie volgen we Ted Lasso (Jason Sudeikis) die eerst coach was van een klein universiteitsteam in Kansas en in het eerste seizoen trainer werd van een professioneel voetbalteam. In het tweede seizoen zijn ze gedegradeerd en krijgt het team versterking van sportpsycholoog Dr. Sharon Fieldstone (Sarah Niles), de spelers zijn gek van haar maar haar komst levert bij Ted vooral angsten op.

Zo zien we dat voormalige rivalen Roy Kent (Brett Goldstein) en Jamie Tartt (Phil Dunster) weer met beide voeten op de grond bezig zijn om terug te keren naar hun voormalige glorie. Jamie is ook bezig om een beter mens te worden en Roy weet niet wie hij is zonder voetbal en zijn relatie met Keely (Juno Temple) wordt beter. Rebecca (Hannah Waddingham) beseft dat ze zich kwetsbaar moet opstellen als ze op zoek is naar de liefde terwijl Nate (Nick Mohammed) meer assertief wil zijn.

Het tweede seizoen van Ted Lasso is vanaf 23 juli elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Redactie