Dynasty wekelijks bij Netflix te zien

DynastyVanaf donderdag 12 oktober is bij Netflix wekelijks een aflevering te zien van de serie Dynasty. De serie is reboot van de Dynasty die in de jaren 80 werd uitgezonden. De serie telt tot nu toe dertien afleveringen.

We zien Fallon Carrington (Elizabeth Gillies), Hoofd Acquisitie van het bedrijf Carrington Atlantic, een energiebedrijf dat opgericht is door haar grootvader en waar haar vader Blake Carringont (Grant Show) nu de eigenaar van is. Fallon denkt dat ze de nieuwe COO van het bedrijf wordt, maar dan blijkt dat haar grote concurrent voor die baan, Cristal Flores (Nathalie Kelley), al een tijdje met haar vader naar bed gaat en plannen heeft om met hem te trouwen. Cristal heeft ook nog een affaire met een werknemer van het bedrijf: Matthew Blaisdel (Nick Wechsler) die een vrouw heeft, Claudia (Brianna Brown) die dementie heeft.

De broer van Fallon, Steven (James Mackay) heeft een niet zo’n goede band met zijn vader en is dan ook tegen de boringen. Maar Blake zoekt contact en wil dat hij langs gaat bij de eigenaar van een windmolenbedrijf omdat Carrington Atlantic nu ook groene energie wil leveren. Maar Steven heeft zo het idee dat hij door zijn vader gebruikt wordt. Ondertussen heeft Fallon een affaire met haar chauffeur Michael Culhan (Robert Christopher Riley) en heeft ze interesse in de self-made miljonair Jeff Colby (Sam Adegoke)

Het eerste seizoen van Dynasty is vanaf 12 oktober elke donderdag te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie