web analytics

Dynasty seizoen 5 bij Netflix

DynastyVanaf zaterdag 24 september is bij Netflix het vijfde en laatste seizoen te zien van de Amerikaanse dramaserie Dynasty. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

Fallon (Elizabeth Gillies) is neergeschoten door haar assistent en ook haar huwelijk met Liam (Adam Huber) gaat niet erg goed. Het is nog maar de vraag of zij het overleefd net als haar huwelijk. Blake (Grant Show) is bezig met zijn politieke loopbaan wat goed gaat door wat gemanipuleer door Cristal (Daniella Alonso) wat zorgt voor een machtspositie voor haar wat ook weer goed is voor hun relatie. Ze besluiten dan ook hun bedrijven samen te voegen en dat zorgt er weer voor dat ze kwetsbaar zijn voor vijanden.

Al zit Alexis (Elaine Hendrix) wel achter slot en grendel voor een misdaad die ze niet heeft gedaan. Haar zoon Adam (Sam Underwood) heeft daar meer mee te maken terwijl Amanda (Eliza Bennett) haar best doet om Alexis vrij te krijgen en dat zorgt voor de nodige rivaliteit. Terwijl Adam bezig is een nieuw bedrijf te beginnen doet Amanda er alles aan om hem dwars te zitten.

Jeff (Sam Adegoke) zit midden in een gevaarlijke oorlog terwijl Dominique (Michael Michele) bezig is om het verder te schoppen in de modewereld en daardoor geeft ze Kirby (Maddison Brown) een kans om terug te keren in deze wereld. Culhane (Robert C. Riley) zoekt naar een vaste relatie en Sam (Rafael de la Fuente) opent zijn hart en komt achter een familiegeheim.

Het vijfde en laatste seizoen van Dynasty is vanaf zaterdag 24 september te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven