web analytics

Legends of Tomorrow seizoen 3 bij Netflix

Legends of TomorrowVanaf woensdag 12 oktober wekelijks de superheldenserie Legends of Tomorrow seizoen 3. Dit seizoen telt achttien afleveringen.

In het tweede seizoen wisten de Legends Eobard Thawne en zijn Legion of Doom te verslaan. Maar dit deden ze door te verschijnen in een moment waar ze al waren en dat zorgt voor problemen met de tijdlijn. Er zijn nu verschillende anachronisms,personen, dieren of objecten die in een hele andere tijd en op een andere plek terecht zijn gekomen. Voordat de Legends iets kunnen doen worden hun methodes worden in twijfel getrokken door het Time Bureau dat is opgericht door Rip Hunter. Hierdoor besluiten ze uit elkaar te gaan en gaat Mick Rory (Dominic Purcell) naar Aruba waar hij zo’n anachronism ziet en dus ziet Sara Lance (Caity Lotz) haar kans schoon om het team bij elkaar te brengen. Dus sluiten ook Ray Palmer (Brandon Routh), Nate Heywood (Nick Zano), Amaya Jiwe (Maisie Richardson-Sellers) en Professor Martin Stein (Victor Gaber) en Jax Jackson (Franz Drameh) zich weer aan bij het team.

Nieuw dit seizoen is Zari Adrianna Tomaz (Tala Ashe) een activistische hacker uit de toekomst die zich bij het team aansluit. Ze moeten het onder andere opnemen tegen Damien Darhk (Neal McDonough) die uit de dood opstaat en een schurkenteam zal leiden bestaande uit Grodd en Kuasa.

Het derde seizoen van Legends of Tomorrow is vanaf 11 oktober elke woensdag te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven