web analytics

Dynasty seizoen 4 bij Netflix

DynastyVanaf vrijdag 22 oktober is bij Netflix het vierde seizoen van de Amerikaanse serie Dynasty te zien. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

Fallon (Elizabeth Gillies) wil heel graag trouwen met Liam (Adam Huber) en dan een mooi rustig leven hebben, maar dat gaat niet bij de Carringtons en dus zullen ze hun grootste uitdaging als een koppel hebben, net zoals Blake (Grant Show) en Cristal (Daniella Alonso) die er alles aan doen om hun huwelijk te redden en dat gaat nog lastig worden. Adam (Sam Underwood) doet er alles aan om een naam voor zichzelf te maken buiten de familie en hij beklimt met zijn vriendin Kirby (Maddison Brown) de ladder van succes.

In het geheim werken Alexis (Elaine Hendrix) en Dominique (Michael Michele) samen om in handen te krijgen wat hun toekomst en bedriegen daarvoor zelfs Jeff (Sam Adegoke). Sammy Jo (Rafael de la Fuente) wil zijn hotel uitbreiden samen met Culhane (Rob Riley). In dit seizoen zien we samenwerkingen beginnen en eindigen, vriendschappen worden getest en zien we vooral veel verraad en bedrog.

Het vierde seizoen van Dynasty is vanaf vrijdag 22 oktober te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven