web analytics

Riverdale seizoen 2 wekelijks bij Netflix

RiverdaleVanaf donderdag 12 oktober is bij Netflix wekelijks de Amerikaanse serie Riverdale te zien. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen zien we hoe Archie (K.J. Apa) zijn neergeschoten vader Fred (Luke Perry) naar het ziekenhuis brengt en het is nog maar de vraag of hij dat overleeft. Nieuw dit seizoen is Hiram Lodge (Mark Consuelos), de vader van Veronica (Camila Mendes) waarvan het lijkt of hij een nieuw begin wil maken, maar wat wil hij eigenlijk?

Veronica is nog samen met Archie, maar haar ex Nick St. Clair (Graham Phillips) duikt op en dat zorgt er voor dat Veronica een duister pad op gaat. Reggie Mantle (Charles Melton) lijkt in dit seizoen wel heel erg close te zijn met Josie (Ashleigh Murray).

Jughead (Cole Sprouse) wordt door de serpent Toni Topaz (Vanessa Morgan) langzaam maar zeker meegenomen in de wereld van de Serpents in het Zuiden van de stad en dat zorgt er voor dat de relatie met Betty (Lili Reinhart) getest wordt. Cheryl (Madelaine Petsch) stak haar huis in brand aan het einde van het eerste seizoen en nu is ze het hoofd van de familie en kan haar moeder haar ook niet meer tegen houden.

Het tweede seizoen van Riverdale is vanaf 12 oktober elke donderdag te zien bij Netflix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven