web analytics

Dramaserie Ginny & Georgia bij Netflix

Ginny & GeorgiaOp woensdag 24 februari is bij Netflix de Amerikaanse serie Ginny & Georgia te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie volgen we Ginny Miller (Antonia Gentry) de 15 jarige dochter van de dertig jarige Georgia Miller (Brianne Howey), die een stuk volwassener is dan haar moeder. Ze verhuizen samen met kleine broertje Austin (Diesel La Torraca) naar een stad in New England waar ze een hopen een nieuwe start te kunnen maken.

Het probleem is alleen dat dit niet de eerste keer is dat een verhuizing naar een nieuwe plek een nieuwe start is, Georgia heeft er een gewoonte van gemaakt om te vluchten van haar gevoelens. Maar dit keer zou het zo maar eens anders kunnen lopen, Ginny maakt nieuwe vrienden en ze ontmoet een jongen die wel eens haar vriendje zou kunnen worden. Maar al snel komt het verleden van haar moeder om de hoek kijken, een verleden dat schimmig en vol van geheimen zit en waar Ginny geen idee van heeft. Georgia doet er alles aan om haar kinderen te beschermen, maar Ginny komt achter waarheden waar ze niet helemaal klaar voor is.

Ginny & Georgia is vanaf woensdag 24 februari te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven