web analytics

Ginny & Georgia seizoen 2 bij Netflix


Ginny & GeorgiaOp donderdag 5 januari is bij Netflix het tweede seizoen van de Amerikaanse komische dramaserie Ginny & Georgia te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Het tweede seizoen belooft een hoop drama, want het gaat enkele weken verder na het einde van het eerste seizoen toen we zagen dat Ginny (Antonia Gentry) erachter kwam dat haar moeder haar ex-man heeft vermoord. Ginny heeft de motor van Marcus (Felix Mallard) meegenomen met haar broertje Austin (Diesel La Torraca) achterop terwijl Georgia (Brianne Howey) van niets weet en viert dat haar verloofde Paul (Scott Porter) opnieuw gekozen is als burgemeester.

De moeder-dochterrelatie krijgt dus een andere vorm, want Georgia ziet zichzelf als een beschermer en gaat heel erg ver om haar kinderen te beschermen. Ook zien we dit seizoen het verleden van Georgia als de vader van Austin, Gil (Aaron Ashmore) weer in beeld komt als hij uit de gevangenis komt. Ginny moet op zoek naar nieuwe vrienden, want haar vriendengroep MANG valt uit elkaar, vooral door Max (Sarah Waisglass) die er niet blij mee was dat Ginny vreemdging op Hunter (Mason Temple) met haar tweelingbroer.

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is vanaf donderdag 5 januari te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven