web analytics

Amerikaanse dramaserie Big Sky bij Disney+

Big SkyOp dinsdag 23 februari is bij STAR van Disney+ de Amerikaanse serie Big Sky te zien. Het eerste seizoen telt in totaal zestien afleveringen.

In de eerste aflevering zien we hoe Ronald Pergman (Brian Geraghty), een 38 jarige trucker, Jerrie (Jesse James Keitel) een sekswerker ontvoerd. Later ziet hij op de snelweg de tweeling Danielle (Natalie Alyn Lind) en Grace Sullivan (Jade Pettyjohn) met autopech staan. Hij ontvoerd hun ook. De vriend van Danielle, Justin (Gage Marsh) belt zijn vader, voormalig agent en privédetective Cody (Ryan Phillippe) en zijn partner Cassie Dewell (Kylie Bunbury). Ze vormen een team in deze zaak met Cody zijn ex-vrouw Jenny Hoyt (Katheryn Winnick). Cody zoekt weer contact met Rick Legarski (John Carroll Lynch) en die vertelt hem dat verschillende jonge vrouwen zijn verdwenen langs die snelweg de afgelopen jaren.

Al snel wordt duidelijk dat de verdwijning stuit op iets groters dan ze gedacht hebben en ze moeten opschieten om de moordenaar te vinden voordat er een ander meisje wordt meegenomen. Ondertussen proberen Danielle, Grace en Jerrie er alles aan te doen om te ontsnappen.

Big Sky is vanaf dinsdag 23 februari te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven