web analytics

Domina seizoen 2 bij VRT Canvas

DominaVanaf zondag 24 september is bij VRT Canvas het tweede seizoen van de historische serie Domina te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe Livia Drusilla (Kasia Smutniak) terugkeerde naar Rome nadat ze tien jaar weg is geweest met het doel om alles terug te krijgen wat van haar gestolen is. Ze trouwde met Gaius, Caesar Augustus (Matthew McNulty) en kwam aan het hoofd van het Romeinse rijk te staan en een disfunctionele familie. Livia was bezig om haar huwelijk goed te houden en smeed ze plannen om haar zoon op de troon te krijgen.

Het tweede seizoen begint in 19 voor Christus en Gaius en Livia keren terug naar Rome nadat ze drie jaar weg zijn geweest naar de Oostelijke provincies. Als ze in Rome komen zien ze dat de stad in opstand is gekomen en dat Livia haar kinderen het tegen elkaar opnemen. Gedurende het seizoen moet Livia harder dan ooit vechten om de belofte aan haar vader, om de republiek en de democratie te herstellen in Rome waar te maken. Ze heeft al haar kennis, ambitie en sluwheid nodig hebben om het politieke spel naar haar hand te zetten en zal ze een keuze moeten maken tussen macht en wraak.

Het tweede seizoen van Domina is vanaf 24 september elke zondag om 21:35 en 22:40 te zien bij VRT Canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven