web analytics

Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries bij BBC First

Vanaf zondag 24 september is bij BBC First de Australische serie Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

De serie speelt zich af in de jaren 60 en volgt Peregrin Fisher (Geraldine Hakewill), het nichtje van Phryne Fisher die we kennen uit Miss Fisher’s Murder Mysteries. De serie begint als Phryne vermist raakt in Nieuw Guinea en daardoor erft Peregrine haar bezittingen. Ze besluit om privédetective te worden met de hulp van de Adventuresses’ Club. Ze moet gebruik maken van haar slimmigheden en stalen zenuwen en moet het opnemen tegen de misdaad en de corruptie in de stad. Ze krijgt hulp van voormalig spion Birdie Birnside (Catherine McClements) en de briljante bioloog Violetta Fellini (Louisa Mignone) maar ook helpt de knappe detective James Steed (Joel Jackson) hen.

Peregrine onderzoekt de zaak waarbij haar ex-vriend verdacht wordt van de moord op een popzanger. In een andere zaak komt het verleden van Birdie naar boven als haar vriend is vermoord nadat hij haar een cryptisch bericht heeft gestuurd. Al snel onderzoekt Peregrine de zaak en komt ze terecht op een zeer geheim militair terrein. De laatste zaak gaat over een kok die dood is gevonden bij een koksschool.

Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries is vanaf 24 september elke zondag om 20:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven