web analytics

Politieserie East New York bij HBO Max

Vanaf dinsdag 26 september is bij HBO Max de Amerikaanse politieserie East New York te zien. De serie telt 21 afleveringen.

In de serie volgen we inspecteur Regina Haywood (Amanda Warren) die de nieuwe baas is van het 74ste precinct in East New York, een arbeiderswijk aan de rand van Brooklyn. Ze heeft familie wonen in de wijk en dus is Haywood vastbesloten om met creatieve methodes haar geliefde gemeeschap in de wijk te beschermen met de hulp van agenten en detectives.

Haar eerste taak is om haar ondergeschikten aan boord te krijgen voor haar plannen en dat is niet makkelijk, sommigen zijn skeptisch over haar promotie terwijl anderen niets hebben met haar leiderschap. Haar team bestaat uit haar mentor, veteraan Chief John Suarez (Jimmy Smits), trainingsofficer Marvin Sandeford (Ruben Santiago-Hudson) die een expert van de buurt is, Tommy Killian (Kevin Rankin) is een detective van de oude stempel, Kapitein Stan Yenko (Richard Kind) is haar efficiente rechterhand, detective Crystal Morales (Elizabeth Rodriguez), stagiar Andre Bentley (Lavel Schley) en agent Brandy Quinlan (Olivia Luccardi) die vrijwliig in een huisvestingproject woont als onderdeel van het plan wat Haywood heeft de kloof tussen de politie en de inwoners te dichten. Het plan van Haywood is dat de politie onderdeel moet worden van de gemeenschap.

East New York is vanaf dinsdag 26 september te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven