web analytics

Detectiveserie The Long Call bij NPO2 en één

The Long CallVanaf vrijdag 18 februari is bij één de Britse misdaadserie The Long Call te zien. De serie telt vier afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ann Cleeves.

In de serie volgen we detective Matthew Venn (Ben Aldridge) en zijn man Jonathan (Declan Bennett) zijn teruggekeerd naar het kleine stadje in North Devon nadat hij daar twintig jaar geleden is vertrokken nadat hij afgewezen is door zijn familie.

Nu is hij terug, voor de begrafenis van zijn vader én voor een moordzaak. Het doodgestoken lichaam van een man is gevonden op het strand, met een tattoo van een albatros in zijn nek. Matthew en zijn collega’s Jen (Pearl Mackie) en Ross (Dylan Edwards) hebben de moeilijke taak om deze zaak, zonder getuigen en forensisch bewijs op te lossen.

Terwijl het team zoekt voor aanwijzingen in het stadje Barum Brethren en Matthew moet zijn pijnlijke herinneringen onder ogen zien te komen terwijl de zaak voor tweespalt zorgt tussen vrienden, familie en een gemeenschap die naar antwoorden zoeken.

De zaak bereikt zijn kookpunt als er een onverwachtse twist komt en moet Matthew de leugens en geheimen van de gemeenschap blootleggen voordat er een ander slachtoffer valt en misschien is dat wel Matthew zelf. Hij moet zijn schaamte overwinnen en zijn verleden achter hem laten om de zaak op te kunnen lossen.

The Long Call is vanaf 18 februari elke vrijdag om 20:40 te zien bij één

Vanaf 2 april is de serie om 23:19 elke zaterdag te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven