web analytics

Deense misdaadserie DNA seizoen 2 bij NPO3

DNA

Vanaf zaterdag 4 november is bij NPO3 het tweede seizoen van de Deense misdaadserie DNA te zien. De serie telt zes afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe Andrea, de dochter van Rolf (Anders W. Berthelsen) en Maria (Johanne Louise Schmidt) verdween. Iedereen dacht dat ze verdronken was maar Rolf vond haar bij de Poolse Julita (Zofia Wichlacz) die haar Hania noemde en een veilige jeugd gaf in Frankrijk. Rolf heeft nooit verteld over de ontdekking van hun dochter.

In dit tweede seizoen zijn Rolf en Maria gescheiden en is ze zwanger van haar Noorse vriend Thorstein (Lars Berge). Maria bevalt van een meisje met ernstige leverproblemen. Een nieuwe lever is de enige overlevingskans, maar er zijn lange wachttijden voor een donatie en Thorstein vindt een twijfelachtige donor. Rolf raakt hierbij betrokken en dit zorgt er voor dat hij en zijn collega Neel (Olivia Joof Lewerissa) tot de macabere ontdekking komen van negentien dode migranten.

De jacht op de daders zorgt voor een reis naar een wereld die wordt geregeerd door criminele netwerken van Vietnam tot de Balkan en de EU. Rolf neemt contact op met de Franse onderzoeker Claire Bobain (Charlotte Rampling) en proberen ze de mensen achter de uitgebreide mensenhandel te achterhalen. Ondertussen zorgt het geheim over zijn dochter voor spanningen in de relatie tussen Rolf en zijn ex-vrouw Maria.

Het tweede seizoen van DNA is vanaf 4 november elke zaterdag om 20:22 en 21:06 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven