web analytics

Maud en Babs seizoen 2 bij NPO1

Maud en Babs

Vanaf vrijdag 3 november is bij NPO1 het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Maud en Babs te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Dit seizoen lijkt de zorg voor Babs (Loes Luca) die dementeert, maar dat zelf niet zo ziet, aardig onder controle. Ze heeft thuiszorg van Gino en dochter Maud (Rifka Lodeizen) brengt naast haar drukke verloskundigenpraktijk ook veel tijd bij haar door. Babs haar andere dochter, Juliette (dit seizoen gespeeld door Georgina Verbaan) is vooral bezig met haar nieuwe vriend Niels. Ondertussen woont ook Rosa (Trix van Erkel) weer thuis en kibbelt er op los met Joost. Maar als Babs door de politie van de weg wordt gehaald omdat ze aan het spookrijden is beseft Maud dat het zo niet langer kan.

Al snel wordt er een mantelzorgwoning in de tuin gezet van Maud tot ongenoegen van haar echtgenoot Koen (Peter Paul Muller). Dt seizoen komen de verhoudingen van Maud met haar man, jongvolwassen kinderen en zus Juliette op scherp te staan en probeert ze alle ballen in de lucht te houden. Om de toenemende zorg te kunnen bekostigen wil Maud het ouderlijk huis verkopen, maar zus Juliette ziet dit als haar atelier en doet er alles aan om de verkoop onmogelijk te maken. Maar als Maud door alle spanningen letterlijk instort is de vraag we er voor haar zorgt? En voor Babs?

Het tweede seizoen van Maud & Babs is vanaf 3 november elke vrijdag om 21:24 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven