Deadly Class bij Ziggo

Deadly ClassVanaf maandag 25 maart is bij Ziggo de Amerikaanse serie Deadly Class te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

Het is 1987 en we zien hoe Marcus (Benjamin Wadsworth), een dakloze tiener vecht om te overleven op straat. Als hij wordt ontvoerd wordt hij wakker in een koelcel. Daar ontmoet hij vier andere tieners: Saya Kuroki (Lana Condor), Billy Bennett (Liam James), Maria Salazar (María Gabriela de Faría) en Willie Lewis (Luke Tennie). Hun rector Master Lin (Benedict Wong) biedt Marcus een plek aan op zijn school: King’s Dominion. Het is een eliteschool voor huurmoordenaars waar de criminele families hun kinderen heen sturen. Om zijn klassen te halen moet hij de dodelijke kunsten leren. Marcus moet op zijn eigen morele kompas varen om te overleven op de school met een apart vakkenpakket, verschillende sociale groepen en zijn eigen onzekerheden.

Het eerste seizoen van Deadly Class is vanaf maandag 24 maart beschikbaar bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL pakket

Lees ook:

Redactie