web analytics

Colin Farrell speelt hoofdrol in True Detective

True Detective

De geruchten van afgelopen tijd bleken gewoon waar te zijn: Colin Farrell heeft bevestigd dat hij gaat meespelen in het tweede seizoen van de HBO-serie True Detective.

In een interview met de Ierse krant The Sunday World zegt hij dat zich er op verheugt en dat de acht afleveringen in vier tot vijf maanden worden gedraaid. Verder weet hij nog weinig over het tweede seizoen, maar wel dat ze in de buurt van Los Angeles gaan filmen, iets wat hij fijn vind want dat kan hij lekker thuis blijven en tijd doorbrengen met zijn kinderen. De krant zelf onthult iets meer van het plot en schrijft dat het een bloederige moord is op een corrupte zakenman die wordt gevonden een avond voordat er een grote zakendeal plaatsvind. Drie rechercheurs uit verschillende steden gaan de moord oplossen.

Voor Colin Farrell wordt True Detective zijn vierde televisierol. In 1998 speelde hij de rol van Danny Byrne in de Ierse serie Ballykissangel, in hetzelfde jaar volgde een rol in de televisiefilm Falling for a Dancer en in 2005 speelde hij een gastrol in een aflevering van de komedie Scrubs.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven