Tweede seizoen van True Detective in juli bij canvas

wpid-wp-1411336988181.jpegVanaf zaterdag 9 juli wordt het tweede seizoen uitgezonden van de serie True Detective. Dit tweede seizoen telt acht afleveringen.

In dit tweede seizoen is er een geheel nieuw verhaal en nieuwe hoofdrolspelers. We zien hoe drie politiemensen en een professionele misdadiger elkaars pad kruisen na een bizarre moord in het provinciestadje Vinci. Zo zit rechercheur Ray Velcoro (Colin Farrell) in de tang tussen zijn corrupte bazen en crimineel Frank Semyon (Vince Vaughn) die hem ooit geholpen heeft en waar hij nu dus klusjes voor doet. Maar Semyon wil de misdaad verlaten en investeren in een vastgoedproject, maar als zijn zakenpartner Ben Caspere, verdwijnt met zijn vijf miljoen dollar dreigt het project in duigen te vallen.

Ray moet de zaak onderzoeken samen met Ani Bezzerides (Rachel McAdams), een eigenzinnige politievrouw die het vaak aan de stok heeft met haar collega’s en meerderen. Ze is een hippiedochter die haar jeugd doorbracht in een commune, want zo haar sporen heeft nagelaten. De derde politieman is Paul Woodrugh (Taylor Kitsch), een oorlogsveteraan en motoragent waarvan zijn gedwongen verlof wegens een schandaal ongedaan wordt gemaakt als hij het verminkte lijk ontdekt van Caspere.

Het tweede seizoen van True Detective is vanaf 9 juli elke zaterdag met dubbelafleveringen te zien om 20:35 op Canvas.

Lees ook:

Redactie