web analytics

Bureau Raampoort krijgt vervolg

Bureau RaampoortBegin december zond SBS6 twee afleveringen uit van de politieserie Bureau Raampoort. Nu heeft de zender bekend gemaakt dat de serie een vervolg krijgt: in het voorjaar van 2015 verschijnt er een compleet seizoen van de serie van zes afleveringen.

Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige politiebureau in de Jordaan, Amsterdam waar Peter van Opperdoes (Thomas Acda) na een jaar afwezigheid terugkeert als rechercheur op het bureau waar in dat jaar Jacob Holm (Tim Haars) hem heeft vervangen. Door de verschillende karakters wil het nog wel eens botsen tussen de twee. Hoofdrolspeler Thomas Acda is blij met het nieuws, hij is trots dat hij met het team van Bureau Raampoort een heel seizoen mag maken en heeft hij er vertrouwen in dat het een prachtige serie gaat worden. Ook schrijver Simon de Waal kijker er naar uit:” Het plezier dat we hadden tijdens het maken van de eerste twee afleveringen is gelukkig overgekomen op de kijkers. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Thomas en Tim, en met alle andere acteurs, een prachtige warme en spannende serie te gaan maken!”

Voor wie Bureau Raampoort heeft gemist, of nog een keer wil bekijken, dat kan op kijk.nl ,in december is deze serie gratis te bekijken net als het tweede seizoen van Celblok H en derde seizoen van Dokter Tinus.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven