web analytics

Vervolg Bureau Raampoort vanaf 5 oktober bij SBS6

Bureau RaampoortVanaf 5 oktober wordt het nieuwe volledige seizoen van de Nederlandse politieserie Bureau Raampoort uitgezonden bij SBS6.

Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige politiebureau in de Amsterdamse wijk de Jordaan. Peter van Opperdoes (Thomas Acda) keert weer terug op zijn werk na het overlijden van zijn vrouw, een jaar geleden. Nu moet hij samenwerken met zijn vervanger Jacob Holm (Tim Haars). Die samenwerking loopt niet vlekkeloos, maar de twee zijn al snel aan elkaar gewaagd door de gemeenschappelijke vijand in de Amsterdamse onderwereld en hun liefde voor het vak en hun gevoel voor humor. Andere rollen zijn er voor Henk Poort die hoofdinspecteur van Straaten, onderzoekt schouwarts Cathelijne (Tamara Brinkman) de lijken, Diana (Ricky Koole) is vooral in het lab bezig en Eric van Sauers speelt undercover agent Belker. De jonge agent Vincent wordt gespeeld door Yannick de Waal.

In de eerste aflevering wordt er bij het IJ een lijk van een doodgeschoten man gevonden. Ligt die daar als boodschap voor een rivaliserende criminele bende of moesten de daders vluchten voordat ze het lijk konden laten verdwijnen? Als later Van Opperdoes en Holm in de auto van de vermoorde man nog een lijk vinden is het raadsel alleen maar groter geworden. Maar dan zou een oude zaak van Van Opperdoes misschien wel de sleutel tot de oplossing kunnen dienen.

Voor iedereen die meteen enthousiast is en alle zes afleveringen wil zien, dat kan. Op maandag zijn alle afleveringen beschikbaar gemaakt op Kijk.nl Dit seizoen zijn er onder andere gastrollen van Leontine Borsato, Pierre Bokma en Bram van der Vlugt.

Bureau Raampoort is vanaf 5 oktober elke maandag om 21:30 op SBS6 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven