web analytics

Britse komedie Funny Woman bij SkyShowtime

Funny WomanVanaf vrijdag 10 februari is bij SkyShowtime de Britse komedieserie Funny Woman te zien. De serie is gebaseerd op het boek Funny Girl van Nick Hornby

De vrije jaren 60 zijn in volle gang als Barbara Parker (Gemma Arterton) gekroond wordt tot Miss Blackpool. Ze heeft het gevoel dat er meer in het leven is dan een schoonheidswedstrijd winnen in een kustplaats en wil iemand zijn. Ze besluit dan ook naar Londen te gaan, maar dat valt in eerste instantie toch tegen, het lijkt niet op het Londen waar ze over gelezen heeft en op televisie heeft gezien. Daar heeft ze verschillende baantjes tot ze theater-agent Brian Debenham (Rupert Everett) ontmoet. Hij wil van haar een blonde seksbom maken met de naam Sophie Straw, maar daar is Barbara het ook niet mee eens. Dan weet ze zichzelf naar binnen te praten bij een auditie voor een komedieserie op tv van haar favoriete komediegroep The Awkward Squad en zij blijkt dat te hebben wat de serie mist.

Als vrouw in een mannenwereld heeft ze zo haar eigen uitdagingen, maar hoe meer ze haar komische noot vindt weet ze het vooroordeel over grappige vrouwen te ontkrachten en wordt ze een nieuwe versie van zichzelf.

Funny Woman is vanaf vrijdag 10 februari wekelijks te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven