web analytics

Britse thrillerserie Safe House bij canvas

Safe HousseVanaf zaterdag 19 september wordt de Britse thrillerserie Safe House uitgezonden op Canvas. De serie telt vier afleveringen en er is al een tweede seizoen besteld.

De serie Safe House volgt voormalig agent Robert (Christopher Eccleston) en zijn vrouw Katy (Marsha Thomason) die zijn vertrokken uit de stad nadat Robert gewond geraakt is terwijl een getuige wilde beschermen. De getuige is ook nogeens dodelijk geraakt en daar zit Robert erg mee. Om het verleden achter hen te laten gaan ze een Bed & Breakfast beginnen in het prachtige Lake Districht. Maar dan duikt oud-collega en vriend detective Mark Maxwell (Paterson Joseph) op. Hij vindt dat hun B&B de perfecte Safe House is. Robert ziet het wel zitten, maar Katy moet het er mee eens zijn.

Dan komt er al snel een zaak voorbij: een familie krijgt te maken met geweld. De vader van het gezin, David (Jason Merrells) ligt in het ziekenhuis en een onschuldige omstander ligt in kritieke toestand. Robert en Katy verwelkomen dus David, Ali (Nicola Stephenson), Louisa (Harriet Cains) en Joe Blackwell (Max True) en houden ze veilig. Robert wil ze veilig houden om te laten zien dat hij het werk nog aan kan. Detective Maxwell onderzoekt de zaak en vraagt dan ook Robert om hulp die zijn eigen onderzoek instelt. Zorgpunt is ook dat oudste zoon Sam (James Burrows) niet in het Safehouse zit. Hij zit op kamers op de universiteit, maar niemand heeft hem de afgelopen weken gezien.

Safe House is vanaf zaterdag 19 en 26 september om 20:40 te zien op Canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven