Tweede seizoen Safe House bij canvas en NPO2

Safe HouseVanaf zaterdag 2 december 2017 is bij Canvas het tweede seizoen te zien van de Britse serie Safe House. Dit seizoen telt vier afleveringen en wordt in twee weken uitgezonden. Vanaf 22 september 2018 is dit seizoen te zien bij NPO2

We volgen oud-agent Tom Brook (Stephen Moyer) en zijn partner Sam (Zoë Tapper). Hun leven komt op zijn kop te staan door een misdaad. Jaren geleden onderzocht Tom een reeks van ontvoeringen door iemand die bekend is al ‘The Crow’, hij haalde vrouwen weg terwijl hun man hulpeloos toekeken. Nu Tom nieuws krijgt over de verdwijning van Julie Delaney (Lynsey McLaren) met dezelfde details gaat hij naar het plaats delict. Na een koel ontvangst door detective Vedder (Gary Cargill) ziet hij Jane Burr (Sunetra Sarker) en probeert hij haar te overtuigen dat The Crow terug is en dat John Channing (Ashley Walters), de partner van Julie, in gevaar is.

Jane gelooft het niet. The Crow zit in de gevangenis en Tom heeft hem gearresteerd. Maar hij denkt dat de man in de gevangenis, James Griffon (Stephen Lord) een volgeling was. De dochter van de vermiste Julie, Dani (Sascha Parkinson) en John worden naar het Safe House gebracht van Tom en Sam. Ondertussen keert Liam Duke (Joel MacCormack) terug vanuit Manchester en zijn vader Simon (Jason Watkins) vindt de timing en zijn gedrag verdacht, zou het iets met the Crow te maken kunnen hebben?

Het tweede seizoen van Safe House is op zaterdag 2 en 9 december 2017 om 20:40 en 21:25 te zien bij Canvas

Vanaf 22 september is het tweede seizoen van Safe House elke zaterdag om 22.40 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie