web analytics

Thriller The Diplomat bij Netflix

Op donderdag 20 april is bij Netflix de thriller The Diplomat te zien. De serie telt acht afleveringen.

Kate Wyler (Keri Russell) had verwacht om naar Afghanistan te gaan, maar na een telefoontje van het Witte Huis zijn haar plannen veranderd en wordt ze de Amerikaanse ambassadeur in Londen. Ze is een ervaren diplomaat die al jaren achter de schermen de wereld een betere plek maakt in oorlogsgebieden. Haar plan was om naar Kabul te gaan, maar moet nu de baan van Ambassadeur accepteren, een meer formele baan met meer aandacht waar ze niet op zit te wachten. Ze vertrekt samen met haar man Hal Wyler (Rufus Sewell), een diplomaat en politieke ster die verschillende oorlogen heeft gestopt met onderhandelingen, maar heeft door zijn handelen ook verschillende vijanden gemaakt, het is moeilijk voor hem om tweede viool te spelen. Ondertussen krijgt Kate ook informatie binnen over een mogelijke aanval in de Perzische Golf.

Kate kan rekenen op steun van de Britse minister van Buitenlandse zaken Austin Dennison (David Gyasi) die zelf te maken heeft met premier Nicol Trowbridge (Rory Kinnear) die wispelturig is en een oorlogshavik is.

Op de ambassade heeft ze te maken met haar rechterhand Stuart Hayford (Ato Eddandoh) die goed weet wat er speelt in het Witte Huis. Eidra Park (Ali Ahn) is de CIA-chef in Londen en is de schakel in de wankele relatie tussen de CIA en MI6.

The Diplomat is vanaf donderdag 20 april te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven