web analytics

Beyond Paradise seizoen 2 bij BBC First

Vanaf maandag 8 april is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Beyond Paradise te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In dit seizoen zien we hoe het detective Humphrey Goodman (Kris Marshall) en zijn verloofde Martha (Sally Bretton) het vergaat met hun nieuwe leven aan de kust van Devon. Dit seizoen zoeken ze verder naar hun eigen invulling van een gezin en onderzoeken ze het pleegouderschap. Martha’s moeder Anne (Barbara Flynn) stort zich in de wereld van online dating en lijkt wel heel hard van stapel te lopen. Ondertussen brengt Zoe (Melina Sinadinou), de dochter van Esther (Zahra Ahmadi), onbedoeld een lang bewaard geheim aan het licht.

Shipton Abbott blijft Humphrey en zijn team bezighouden met elke week een nieuwe zaak. In de eerste aflevering trekt een stoomtrein door de omgeving en doen Humphrey en Esther mee aan een murder mysterie avond. Maar bij de repetitie wordt de acteur die het slachtoffer van de moord zou zijn dood gevonden met een mes in zijn rug. In de tweede aflevering raakt een vrouw in gevaarlijke situaties nadat ze een waarzegger heeft geraadpleegd. Een connectie met haar grootvader is de sleutel om deze zaak op te lossen.

In de derde aflevering gaan drie broers en hun stiefmoeder de zee op in een vissersboot en alleen de broers keren terug. Als haar dochter naar de stad terugkeert voor de begrafenis wordt deze zaak wel erg complex. In de vierde aflevering verdwijnt een priester van een katholieke kostschool en deze verdwijning heeft gelijkenissen met een lokale mythe. In de vijfde aflevering wordt een vrouw neergeschoten met een pijl en boog en lijkt er sprake te zijn van een ruzie met haar zwager.

Het tweede seizoen van Beyond Paradise is vanaf 8 april elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven