web analytics

Britse detective Beyond Paradise bij BBC First

Vanaf dinsdag 11 april is de Britse serie Beyond Paradise te zien, de spin-off van de detective Death in Paradise. De serie telt zes afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

In deze serie volgen we detective Humphrey Goodman (Kris Marshall) en zijn verloofde Martha Lloyd (Sally Bretton). Ze beginnen aan een nieuw avontuur in Shipton Abbott, de plek waar Martha opgroeide bij de Devonshirekust. Martha heeft het plan om een eigen restaurant te beginnen en krijgt te maken met de pieken en dalen van het leven, en met mensen uit haar verleden.

Humphrey gaat werken bij de politie waar hij een bijzondere eerste indruk maakt bij het team bestaande uit detective Esther Williams (Zahra Ahmadi), Kelby Hartford (Dylan Llewellyn) en Margo Martins (Felicity Montagu). Elke aflevering lossen ze een nieuwe misdaad op en dat verschilt van een familie die zonder spoor is verdwenen, een vrouw die zegt dat ze aangevallen is door een verdachte uit de zeventiende eeuw, wordt er een duur schilderij gestolen, wordt er een lichaam gevonden in een graancirkel en is een pyromaan actief.

Beyond Paradise is vanaf 11 april elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven