web analytics

Belgische thriller Pandore bij NPO3

Vanaf donderdag 11 april is bij NPO3 de Belgische thriller Pandore te zien. De serie telt tien afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

De serie speelt zich af in Brussel twee maanden voor de verkiezingen. De campagne is in volle gang, maar wordt verstoord door een corruptiezaak. Dan vindt er een agressieve verkrachting plaats van een jonge activiste in een Brusselse parkeergarage. De liberale politicus Mark Van Dyck (Yoann Blanc) is toevallig getuige ervan, maar durft niet in te grijpen. In plaats daarvan filmt hij het geweld stiekem. Uit schaamte toont hij het filmpje niet aan de politie, maar wel aan zijn medewerkster die het anoniem online zet.

Vanaf dan ontwikkelt er zich een politieke thriller waarbij we vier hoofdpersonages volgen die elk op hun manier betrokken zijn bij de zaak en hun eigen waarheid verdedigen: Een onderzoeksrechter Claire Delval (Anne Coesens), politicus Mark van Dyck (Yoann Blanc), een activist (Salomé Richard) en een journalist (Mélissa Diarra). Ze zullen worden aangezet om daden te plegen die verder gaan die ze zich konden voorstellen.

Pandore is vanaf 11 april elke donderdag om 22:03 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven