web analytics

The Cleaning Lady seizoen 2 wekelijks bij HBO Max

The Cleaning LadyVanaf zaterdag 1 oktober is bij HBO Max wekelijks de Amerikaanse misdaadserie The Cleaning Lady te zien.

In het tweede seizoen zien we dat Thony (Élodie Yung) op zoek is naar haar zoon Luca die gekidnapt is door zijn vader Marco (Ivan Shaw). Ze weet niet waar ze naar toe kan en gaat naar FBI-agent Garrett Miller (Oliver Hudson) met de vraag om Marco te vinden voordat hij het land verlaat. Ondertussen moet Fiona (Martha Millan) haar zoon beschermen na een incident met Chris (Sean Lew)

Dit seizoen zien we Robert Kamdar (Naveen Andrews), de charmante ex van Nadia (Eva De Dominici) die zijn best doet om een wig te drijven tussen haar en Arman (Adan Canto). Arman staat op het punt alles te verliezen en doet zijn best er alles aan om zijn leven opnieuw op te bouwen onder vreselijke omstandigheden. Ondertussen probeert Thony haar expertise als dokter in te zetten om mensen te helpen en werkt ze steeds meer samen met Arman wat er voor zorgt dat haar grenzen steeds verder vervagen ze meer duikt in de onderwereld van Las Vegas.

The Cleaning Lady is vanaf 1 oktober elke zaterdag te zien bij HBO Max

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven