web analytics

Australische serie Fires bij Canvas

FiresVanaf woensdag 12 januari is bij Canvas de Australische dramaserie Fires te zien. De serie telt zes opzichzelfstaande afleveringen.

In zes afleveringen zien we verschillende verhalen van verschillende plekken, vanuit Queensland tot aan de kust, maar wat hetzelfde is ,is natuurlijk de brand en de twee vrijwillige brandweerlieden Tash (Eliza Scanlen) en Mott (Hunter Page-Lochard) die in de eerste aflevering een training krijgen voor het komende seizoen en al snel worden ze opgeroepen om de grote brand te blussen nadat de onweer is ingeslagen.

In de andere afleveringen zien we hoe de boeren Kath (Miranda Otto) en Duncan (Richard Roxburgh) terugkeren naar hun boerderij na de brand en de rouw en verwijten bijna voor een familieruzie zorgen, Tash en Mott helpen de lokale brandweer van een klein strandstadje als de bevolking en toeristen de keuze moeten maken of ze blijven of vertrekken. We zien hoe op kerstavond bevolking van het platteland wordt geëvacueerd en hoe Ruth (Kate Box) en Nawra (Helena Sawires) hun huis ten koste van alles willen beschermen. En op Oudejaarsdag is er zoveel vuur dat de dag nacht wordt en de bevolking van een kustplaats het water op zoekt.

Fires is vanaf 12 januari elke woensdag om 22:05 en 22:50 te zien bij Canvas.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven