web analytics

Advocatenserie Diggstown bij Star Channel

De Canadese advocatenserie Diggstown is vanaf dinsdag 7 november te zien bij Star Channel (voorheen FOX). Het eerste seizoen telt negen afleveringen, het tweede seizoen telt zes afleveringen. In totaal telt de serie vier seizoenen.

In de serie volgen Marcie Diggs (Vanessa Antoine) een bedrijfsadvocaat die twijfelt aan haar werk nadat haar geliefde tante zelfmoord pleegt na een vervolging. Het team van Marcie waar ze mee samenwerkt is een merkwaardige groep van weldoeners en cynici die hun persoonlijke teleurstellingen niet mee naar werk willen nemen. Ze werken in de buurt om gerechtigheid te vinden voor hun cliënten, waarbij ze kwesties als racisme, armoede en gendervooroordelen onderzoeken.

Zo moet Marcie het opnemen tegen een voormalig collega als ze de arme Willy verdedigd die dronken achter het stuur heeft gezeten. Doug (Brandon Oakes) staat een advocaat bij die een miljoenenfraude zou hebben gepleegd, zoekt Pam (Stacey Farber) een huis voor haar zwangere cliënt als haar argumenten tegen huisuitzetting er juist voor zorgen dat het hele gebouw wordt gesloten.

Diggstown is vanaf 7 november elke dinsdag te zien om 20:05 bij Star Channel. Vanaf 28 november is het tweede seizoen te zien met dubbelafleveringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven