web analytics

A Million Little Things seizoen 4 bij Videoland

a Million little thingsOp maandag 4 juli verschijnt bij Videoland het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie A Million Little Things. Dit seizoen telt twintig afleveringen.

Eddie (David Giuntoli) zagen we zichzelf aan passen aan zijn leven in een rolstoel en hij was aan het vechten voor de voogdij voor zijn zoon tot hij een telefoontje kreeg van de vrouw die het ongeluk veroorzaakte. Kan hij het laten gaan en zijn leven accepteren of valt hij terug in oude gewoontes? Katherine (Grace Park) ontdekt wie ze is als ze niet in een relatie zit en wie ze eigenlijk wil zijn.

Maggie (Allison Miller) had het goed in Engeland als podcaster en dit seizoen gaat ze nog verder om mensen te helpen tot er iemand uit haar verleden opduikt en alles in de war gooit. Rome (Romany Malco) en Regina (Christina Moses) waren gelukkig als pleegouders van Tyler, hun geluk veranderd als Tyler de waarheid over zijn moeder hoort en het moet blijken of het huwelijk van Rome en Regina stand zal houden.

Delilah (Stéphanie Szostak) keert terug naar Boston en ziet dat haar kinderen zelfstandig zijn geworden. Danny (Chance Hurstfield) is uit de kast gekomen op school en Sophie (Lizzy Greene) heeft gerechtigheid gezocht voor de man die haar heeft aangevallen. Delilah wil terug naar Frankrijk en de kinderen staan voor de keuze om de familie bij elkaar te houden. Gary (James Roday Rodriguez) is ondertussen bezig om zijn vriendschappen te onderhouden en te vechten voor de toekomst met Darcy (Floriana Lima).

Het vierde seizoen van A Million Little Things is vanaf maandag 4 juli bij Videoland te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven