web analytics

A Million Little Things seizoen 3 bij Videoland

a Million little thingsOp vrijdag 5 november verschijnt bij Videoland het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie A Million Little Things. Dit seizoen telt achttien afleveringen.

In dit derde seizoen zien we dat de vrienden weer steun bij elkaar zoeken. Zo moeten Regina (Christina Moses) en Rome (Romany Malco) hun leven oppakken na het verlies van hun adoptiezoon, iets wat lastig is omdat het kind nog leeft en liefde krijgt van de eigen moeder.

Delilah (Stéphanie Szostak) heeft het leuk met Miles (Parker Young) en vraagt zich af of het leuk hebben wel genoeg is. Sophie (Lizzy Greene) volgt haar muzikale weg terwijl Danny (Chance Hurstfield) zijn zelfvertrouwen op school vind. Als Delilah ziet hoe haar kinderen opgroeien beseft ze dat haar eigen tijd met haar eigen vader eindig is en maakt ze een drastisch besluit.

Gary (James Roday Rodriguez) begint met het daten van Darcy (Floriana Lima) en krijgt een uitdaging in zijn schoot geworpen waarbij hij een vaderfiguur wordt en dat zorgt er voor dat hij denkt aan zijn eigen opvoeding. Maggie (Allison Miller) is op zoek naar zichzelf in Oxford en haar kamergenoot Jamie (Chris Geere) moedigt haar aan. Ze leeft buiten haar comfortzone, maar als haar plannen gedwarsboomd worden wordt ze de persoon die ze altijd al wilde zijn.

Ook zien we hoe Eddie (David Giuntoli) het maakt na het ongeluk en we zien ook dat Katherine (Grace Park) en Theo (Tristan Byon) niet meer hetzelfde zijn en we komen door hun achter twee geheimen: Wie heeft Eddie aangereden en was het wel een ongeluk? En net als de vrienden denken dat ze hun leven enigszins op de rit hebben gooit covid-19 hun hele wereld zijn kop.

Het derde seizoen van A Million Little Things is vanaf vrijdag 5 november te zien bij Videoland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven