web analytics

A Million Little Things seizoen 2 bij één

a Million little thingsVanaf vrijdag 3 september is bij één wekelijks het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie A Million Things te zien. Dit seizoen telt negentien afleveringen.

Als Delilah (Stephanie Szostak) moet bevallen voelt Eddie (David Giuntoli) zich verplicht om tegen Katherine (Grace Park) waarheid te vertellen over wie de vader is van de baby. Ondertussen hebben Gary (James Roday) en Maggie (Allison Miller) het moeilijk met hun leven na kanker, ze gaan samenwonen en kunnen eindelijk ontdekken hoe het is om samen te zijn zonder dat één van hen chemo heeft. Als Maggie haar moeder dan ook nog onverwachts langskomt zorgt dat er voor dat ze alles in een ander licht gaan zien.

Rome (Romany Malco) en Regina (Christina Moses) hebben het over het krijgen van een kind, want ze wilde eerst geen kinderen maar nu heeft Rome daar andere ideeën over. PJ (Chandler Riggs), de zoon van Barbara heeft de video van Jon gekeken en weet nu dat Mitch niet zijn vader kan zijn en zet zijn zoektocht voort.

Het tweede seizoen van A Million Things is vanaf 3 september elke vrijdag om 22:45 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven