web analytics

Komedieserie Ghosts seizoen 2 en 3 bij BBC First

GhostsVanaf zondag 3 juli is bij BBC First het tweede en derde seizoen van de Britse komedieserie Ghosts. Beide seizoenen tellen zes afleveringen.

In de serie volgen we de de inwoners van Button House, en dat zijn vooral de rusteloze zielen die daar zijn doodgegaan de afgelopen eeuwen en nu in hun hiernamaals moeten slijten op het terrein van het landhuis. En dat gaat kabbelend verder tot Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe) de eigenaars worden en een plan hebben om er een hotel van te maken. Eerst proberen de geesten hun weg te jagen, maar als Alison door een ongeluk de geesten kan zien groeit de acceptatie naar de nieuwe bewoonster.

In het tweede seizoen probeert iedereen zijn routine te vinden. Alison en Mike zijn bezig met de verbouwingen en zoeken nieuwe manieren om geld te verdienen. De geesten hebben profijt van deze nieuwe situatie. Al zien we dit seizoen hoe Thomas (Mathew Baynton) zijn dood vertelt, al hebben de andere geesten daar hele andere opvattingen over.

In het derde seizoen zijn ze bezig met het gastenhuis als Lucy (Jessica Knappett), een onverwachte gast op de stoep staat. Ze heeft verrassend nieuws, ze blijkt de halfzus van Alison te zijn die hierdoor twijfelt aan alles wat ze wist over haar vader. De geesten hun reactie verschilt van angst, wantrouwen en sommige zijn juist wel blij.

Het tweede en derde seizoen van Ghosts is vanaf 3 juli elke zondag om 18:45 en 19:25 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven