web analytics

Signora Volpe seizoen 2 bij BBC First

Signora Volpe

Vanaf 20 september is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Signora Volpe te zien. Dit seizoen telt drie afleveringen.

Aan het einde van het eerste seizoen werd de voormalig Brits spion Sylvia Fox (Emilia Fox) verliefd op Italië en nu woont ze op het platteland van Umbrië om een rustig leven te leiden, de band met haar zus Isabel (Tara Fitzgerald) te herstellen, en meer contact te hebben met Isabels man Matteo (Matteo Carlomagno) en dochter Alice (Issy Knopfler). Ook de band met de knappe Carabinieri Capitano (Giovanni Cirfiera) wordt steeds hechter en probeert ze een prachtig huis te restaureren nu ze geen spion meer is.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in het tweede seizoen lost ze de moord op van een dorpsgenoot die de ruggegraat van het dorp was en gaat ze alsnog undercover voor de Britse inlichtingendienst in een villa aan het meer. Daarna duikt er een dode man uit haar verleden op die uit is op wraak en moet haar familie alles op alles zetten om Sylvia te redden.

Het tweede seizoen van Signora Volpe is vanaf 20 september elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven