web analytics

Zevende seizoen Witse op NPO1

WitseVanaf vrijdag 18 maart wordt bij de AVROTROS op NPO1 het zevende seizoen van de Belgische poltieserie Witse uitgezonden. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

In dit zevende seizoen neemt Witse (Hubert Damen) afscheid van zijn partner Sam Deconick (Inge Paulssen) nadat ze in het einde van het zesde seizoen is neergeschoten en daarna samen met haar vriend Paul een wereldreis wil gaan maken. Ook neemt hij afscheid van wetsdokter Veronique Maes (Katelijne Verbeke) zij gaat lesgeven aan de rechercheschool en wordt opgevolgd door Stef Cooreman (Günther Samson). Tussen hem en Witse wil het niet boteren.

De nieuwe partner van Witse wordt Tine Smets (Viv Van Dingenen), al gaat dat ook niet van harte. Ook privé gaat het niet al te best. Hij krijgt van de dokter te horen dat hij te zwaar is en hoge bloedruk heeft en ook moet hij op zoek naar een nieuw huis. Dan besluit hij te gaan samenwonen met vriendin Annemie (Els Olaerts), maar dat had hij beter niet kunnen doen.

Natuurlijk worden er ook nog zaken opgelost, zo wordt een pokeraar dood gevonden, is er een lijk in een bed & breakfast, wordt Prins Carnaval bedreigd en moet er onderzoek worden gedaan naar een sekte.

Het zevende seizoen van Witse is vanaf 18 maart elke vrijdag om 20:30 te zien op NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven