web analytics

Achtste seizoen Witse bij NPO1

WitseVanaf vrijdag 26 augustus wordt bij de AVROTROS op NPO1 het achtste seizoen uitgezonden van de Belgische politieserie Witse. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

In seizoen acht toont commissaris Witse (Hubert Damen) zich strijdlustiger dan ooit. Hij komt namelijk bij het onderzoek naar een moord een grootschalige vastgoedfraude op het spoor tot aan de hoogste politieke regionen. Hij stuit op een muur van stilzwijgen, maar hij weet door te zetten. Verderop in het seizen probeert hij de moord op te lossen op een vrouw die in de gevangenis werkte en breekt hij zijn hoofd over een dubbele aanslag in een ziekenhuis.

Privé gaat het ookal niet te best. Na zijn breuk met Annemie (Els Olaerts) verhuist hij naar een appartement boven een café en stort hij zich helemaal op het werk. Door zijn gedrag krijgt hij het daarmee aan de stok met Dams (Marc Stroobants) en Van Deun (Daan Hugaert). Ook het geduld van Tine (Viv Van Dingenen) wordt op de proef gesteld. Zij heeft zelf ook wat problemen: haar huwelijk krijgt het namelijk zwaar te verduren.

Als het lichaam van Witse een waarschuwing afgeeft als hij te ongezond leeft moet hij het rustiger aan doen, maar als er dan een lijk het kanaal wordt gehaald heeft het team de meeste moeite om Witse rust te laten nemen in plaats van de moordenaar te zoeken.

Het achtste seizoen van Witse is vanaf 26 augustus elke vijdag om 20:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven