web analytics

Zesde seizoen Pretty Little Liars bij Netflix te zien

pretty little liarsVanaf dinsdag 9 juni zendt Netflix wekelijks het eerste deel uit van de Amerikaanse dramaserie Pretty Little Liars.

Het vijfde seizoen eindige niet erg goed voor onze Liars. Spencer (Troian Bellisario), Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell) en Hannah (Ashley Benson) zaten opgesloten in een enorm groot huis waar hun eigen slaapkamer werd nagebouwd. In dat huis leefde ook Mona (Janel Parrish) die zich moest voordoen als Allison. We zagen hoe ze buiten wisten te komen, maar daar stond een heel groot hek om heen.

In het zesde seizoen kunnen we ons opmaken voor de strijd tussen de Liars en Charles diLaurentis. Wie is hij echt? En wat wil hij nou eigenlijk? De vrouw achter de serie heeft echt beloofd dat we nu antwoorden krijgen op onze vragen. En dat werd ook wel een beetje tijd natuurlijk. Maar eerst moeten de Liars natuurlijk uit dat huis ontsnappen. Daar gaan in de eerste aflevering Caleb (Tyler Blackburn) en Ezra (Ian Harding) voor zorgen en ze krijgen hulp van Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse), die eerst zelf nog even de politie moet afschudden.

Het zesde seizoen Pretty Little Liars is vanaf 9 juni te zien bij Netflix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven