Vierde en laatste seizoen Mr. Selfridge bij NPO2

wpid-mr_selfridge_titlecard.jpgVanaf 18 juni is bij NPO2 het vierde en laatste seizoen te zien van de Britse dramaserie Mr. Selfridge. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het vierde seizoen maken we een tijdsprong van negen jaar, naar 1928. Harry Selfridge (Jeremy Piven) is op het hoogtepunt van zijn macht en hij is een publiek figuur en het warenhuis is het middelpunt van de roaring twenties. Het is een tijd waarin van alles veranderd, zo zijn daar de mode en de muziek, maar er zijn ook allerlei nieuwe technologiën. Thuis heeft Rosalie (Kara Tointon) een dochter en zijn moeder Lois (Kika Markham) is enorm stoïcijns maar toch een steun. Violette (Tara Tointon) leeft nu in Parijs.

De dochter van Mr. Grove (Tom Goodman-Hill) is Meryl (Lottie Tolhurst) en die wil ook dolgraag bij het warenhuis werken, maar haar vader weet niet of dat nou wel zo’n goed idee is. Kitty Edwards (Amy Beth Hayes) en Frank (Samuel West) wonen nu iets ruimer en luxer.En Gordon Selfridge (Greg Austin) is nu gelukkig getrouwd met Grace (Amy Morgan) en samen hebben ze twee zoons. Hij runt een paar winkels buiten Londen. Ondertussen keert ook Mae (Katherine Kelly) terug naar Londen nu haar huwelijk voorbij is. Harry wil haar helpen, maar het is maar de vraag of ze daar wel een nieuwe start wil maken. Harry vangt ook de aandacht op van de Dolly zussen, Jenny (Zoe Richards) en Rosie (Emma Hamilton) die allebei een oogje op hem hebben. Krantenmagnaat Lord Wynnstay (Robert Pugh) heeft ondertussen verschillende verhalen verzameld over de familie Selfridge, iets wat Harry niet lekker zit.

Het vierde seizoen van Mr. Selfridge is vanaf 18 juni elke zaterdag om 20:20 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *