Zesde seizoen George Gently bij NPO2

George GentlyVanaf dinsdag 14 juni is bij NPO2 het zesde seizoen te zien van de Britse detective George Gently. Dit seizoen telt vier afleveringen.

Als George Gently (Martin Shaw) hoort dat Bacchus (Lee Ingleby) ontslag heeft genomen is hij van slag en denkt al snel dat hij nog niet overde schietpartij bij de kathedraal heen is. Gently accepteert zijn verzoek niet en vraagt zijn hulp bij een zaak: Een gearresteerde demonstrant is onder verdachte omstandigheden overleden in een politiecel. In de tweede seizoen spoelt het lijk aan van een meisje bij de pier. Ze onderzoeken de zaak bij een nabijgelegen vakantiekamp en dann blijkt dat het vakantiegevoel wat er vroeger was tegenwoordig heel anders is. In de vierde aflevering overlijd een vakbondsleider in Burnsend en hierdoor onderzoeken ze de onderlinge relaties en spanningen in het eens zo bruisende mijnstadje.

De eerste twee afleveringen van zesde seizoen George Gently zijn dinsdag 14 en 21 juni om 21:00 te zien bij NPO2. De derde en vierde aflevering donderdag 30 juni en 7 juli om 21:10 op NPO2.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *