web analytics

Franse detective Candice Renoir bij NPO2

Candice RenoirVanaf maandag 14 juni is bij NPO de Franse detective Candice Renoir te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen, maar alleen de eerste vier zijn op tv, de andere vier zijn via internet te bekijken.

Candice Renoir (Cécile Bois) woonde tien jaar lang in Singapore. Ze ging met haar man Laurent (Arnaud Giovaninetti) mee die een succesvolle manager is. Na de scheiding keert ze terug naar Sète en gaat aan het werk als rechercheur en teamleider. Met dat laatste heeft Antoine Dumas (Raphaël Lenglet) het lastig en zoekt vaak de confrontatie met haar op, want hij had een maand lang als teamleider gediend en had de toezegging dit te blijven doen. Ook heeft Candice het af en toe lastig met haar vier kinderen: Emma, Jules en de tweeling Martin en Léo. Maar ze krijgt ook hulp van Au-pair Laurette (Aude Forget) en buurman Hervé (Alexandre Varga).

Op het werk weet ze met gezond verstand de meest complexe zaken op te lossen, zo is ze de enige die een dubbelleven vermoedt bij een nette moeder, kan ze de tijd van overlijden herleiden aan de hand van de bereidingstijd van kebab en is haar kennis van schoonmaakmiddelen ook nog eens nuttig om een moordenaar op te sporen.

Uitzendschema:
Aflevering 1: maandag 13 juni om 21:50 op NPO2
Aflevering 2: donderdag 16 juni om 21:50 op NPO2
Aflevering 3: maandag 20 juni om 21:45 op NPO2
Aflevering 4: maandag 27 juni om 21:45 op NPO2
Aflevering 5 – 8: Vanaf dinsdag 28 juni elke dinsdag om 16:00 online bij npo.nl/detectives

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven