web analytics

Why Women Kill bij Videoland

Why Women KillVanaf vrijdag 14 februari verschijnt bij Videoland de Amerikaanse serie Why Women Kill. De serie telt tien afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

De serie gaat over drie vrouwen die verschillende levens leiden in drie verschillende decennia, maar die wel dingen met elkaar gemeen hebben: zo leven ze in hetzelfde Pasadena mansion en hebben ze maken met overspel in hun huwelijk.

Beth Ann (Ginnifer Goodwin) is een huisvrouw in de jaren 60 en zorgt voor haar man Rob (Sam Jaeger). Maar als ze ontdekt dat haar man vreemd gaat met een serveerster doet ze er alles aan om het huwelijk te redden, zelfs zichzelf veranderen.

In 1984 leeft Simone (Lucy Liu) in de mansion. Ze is een rijke kunstgaleriehouder die vooral feesten geeft. Ze ontdekt dat haar derde man Karl (Jack Davenport) een affaire had met een man en ze doet alles om het geen schandaal te laten worden. In 2019 volgen we Taylor (Kirby Howell-Baptiste), een advocaat die een open huwelijk heeft met haar man Eli (Reid Scott). Het wordt gecompliceerder als ze Jade (Alexandra Daddario) thuis brengt, de vrouw waar ze ook een relatie mee heeft. Eli is eerst niet heel gelukkig, maar gaat toch akkoord om Jade te laten wonen in het huis.

Why Women Kill is vanaf vrijdag 14 februari te zien bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven