Volgens Jacqueline vanaf november bij NPO2

Volgens JacquelineVanaf maandag 9 november wordt op NPO2 de komische serie Volgens Jacqueline uitgezonden. De serie is een vervolg op Volgens Robert en telt acht afleveringen.

In de eerste serie ging het om Robert Finkelstein (Peter Blok) die een midlifecrisis heeft. Na een huwelijk van 25 jaar wordt hij door zijn vrouw Jacqueline (Jacqueline Blom) uit huis gezit. In deze serie volgen we haar belevenissen. Ze neemt afscheid van haar huwelijk en ook van de vrouw die ze in die 25 jaar huwelijk is geworden. Ze gaat zich dus opnieuw uitvinden en dat gaat met vallen en opstaan. Coen en Marcella (Bram Suijker en Roos Netjes), de kinderen van de twee zien de ruzies aan en dan moeten ze ook nog omgaan met hun midlifecrisis. Robert heeft besloten om zijn leven weer op te pakken, al krijgt hij snel een nieuwe liefde: Anna (Fockeline Ouwerkerk), een jonge arts op de Vrije Zorgpost die alleenstaande moeder is.

Jacqueline leert na een dronken tirade Willem (Marcel Hensema) kennen. Vanaf dan helpt hij haar er boven op en hij lijkt een wijze, vrijgevochten man, maar hij heeft last van een groot verlies. Tessa en Beer (Marte-Geke Bracht en Han Kerckhoffs), de beste vrienden van Jacqueline en Robert verdelen nu hun tijd tussen hen nu het huwelijk voorbij is. Zelf verkeren ze ook in zwaar weer, maar daar krijgen ze geen aandacht voor. Jacqueline wordt ingepakt door Erik (Maarten Heijmans), een flierefluiter met jongensachtig charme. Maar overspeelt hij zijn hand niet?

Volgens Jacqueline is vanaf 9 november elke maandag om 21:25 te zien op NPO2

Lees ook:

Redactie