web analytics

Virgin River seizoen 5 bij Netlix

Virgin RiverOp donderdag 7 september is bij Netflix het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Virgin River te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een zesde seizoen is al aangekondigd.

In dit vijfde seizoen van Virgin River zien we nieuwe relaties, een schokkend einde van een relatie, een lastige rechtszaak, nemen we van iemand afscheid en bedreigd een enorme natuurbrand het stadje wat er voor zorgt dat sommige inwoners steun bij elkaar vinden en anderen juist van elkaar verwijded raken. Mel (Alexandra Breckenridge) denkt na over haar toekomst bij de kliniek nu haar zwangerschap zorgt voor een emotionele connectie met het verleden. Jack (Martin Henderson) is bezig met zijn zaak maar moet ook de nodige confrontaties aan gaan met zijn eigen demonen en met Charmaine (Lauren Hammersley). Doc (Tim Matheson) en Hope (Annette O’Toole) moeten leren omgaan met hun beperkingen en moeten steun vinden bij de gemeenschap en bij elkaar.

Het vijfde seizoen van Virgin River is vanaf donderdag 7 september te zien bij Netflix. Het tweede deel van dit seizoen, bestaande uit twee kerstafleveringen, komt op 30 november.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven