web analytics

Virgin River seizoen vier bij Netflix

Virgin RiverOp woensdag 20 juli is bij Netflix het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Virgin River te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Mel (Alexandra Breckenridge) begint het seizoen met optimisme, hoewel ze niet weet of de baby van haar overleden man Mark is of van Jack (Martin Henderson). Maar ze droomt al jaren er van om moeder te worden en dat moment komt steeds dichterbij. Jack steunt haar waar hij kan, maar de vraag wie de vader is begint hem parten te spelen.

In het dorpje verschijnt een nieuwe knappe dokter (Mark Ghanimé) waar vooral de vrouwen van Virgin River in geïnteresseerd zijn. Hope (Annette O’Toole) heeft te maken met de schade van haar auto-ongeluk. Doc (Tim Matheson) krijgt bezoek van Denny Cutler (Kai Bradbury), zijn kleinzoon die een geheim heeft.

Brie (Zibby Allen) wil de onschuld bewijzen van de man waar ze van houdt, maar komt in een relatie terecht met Mike (Marco Grazzini) en dichtbij de criminele wereld van Calvin (David Cubitt). Preacher (Colin Lawrence) heeft een romantische connectie, maar hoopt toch nog dat hij weer in contact komt met Christopher en Paige (Lexa Doig).

Het vierde seizoen van Virgin River is vanaf woensdag 20 juli te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven