web analytics

Vikings Valhalla seizoen 3 vanaf 11 juli bij Netflix

Vikings Valhalla

Vanaf donderdag 11 juli is bij Netflix het derde en laatste seizoen van de historische serie Vikings Valhalla te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.In het derde seizoen zien we hoe het de vikingen Harald Sigursson (Leo Suter), Leif Eriksson (Sam Corlett) en Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) vergaat en zien we ook twee nieuwe personages: Maniakes (Florian Munteanu), een Byzantijnse generaal die alleen orders opvolgt van de Emir, en Erik the Red (Goran Višnjić), de vader van Leif en Freydís.

We zien dat Leif een andere man is, langzaam maar zeker omarmt hij het Christelijke geloof en wil hij meer leren van de wereld. Om dat te doen gaat hij het huis van Mariam in Byzantine en zeilt hij daar van uit verder naar het westen.

Harald heeft alleen maar oog voor Eleana (Sofya Lebedeva) die met hem mee ging naar Constantinopel. Daar blijkt dat zij gaat trouwen met de Keizer en als Harald zijn leven veilig wil stellen moet de liefde in het geheim plaatsvinden. Freydis heeft vrede met Kattegat gesticht en kan zich richten op de opvoeding van haar zoon. Maar elk moment kan de vrede omslaan en moet zij de tegenaanval gaan leiden.

In Londen heeft Koningin Emma (Laura Berlin) de totale zeggenschap over Godwin (David Oakes). De Earl van Wessex heeft dan zijn zin gekregen om met Gytha (Henessi Schmidt) te trouwen, Emma kwam achter wat geheimen en nu heeft ze hem in haar macht. En dat kan handig zijn als de politieke situatie in Engeland begint te veranderen.

Het derde en laatste seizoen van Vikings: Valhalla is vanaf donderdag 11 juli te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven