web analytics

Fargo seizoen 4 bij Canvas

FargoVanaf woensdag 17 februari is bij Canvas het vierde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Fargo te zien. Dit seizoen telt elf afleveringen.

In het Kansas City van 1950 strijden er twee criminele bendes voor een stukje van de American Dream. Samen controleren ze de alternatieve economie van uitbuiting, omkoping en drugs. Om de vrede te bewaren heeft Loy Cannon (Chris Rock), het hoofd van de Afro-Amerikaanse misdaadfamilie zijn jongste zoon Satchel (Rodney Jones) geruild bij zijn tegenstander Sonatello Fadda (Tommaso Ragno), het hoofd van de Italiaanse maffia die op zijn beurt zijn jongste zoon Zero (Jameson Braccioforte) bij Loy heeft gebracht om zo het staakt het vuren te laten slagen.

Maar de wapenstilstand komt op losse schroeven te staan als Donatello overlijd in het ziekenhuis. Josto Fadda (Jason Schwartzman) neemt de leiding op zich maar wordt ondermijnd door zijn broer Gaetano (Salvatore Esposito) die terugkeert uit Italië. De andere Fadda-leden moeten een kant kiezen. Loy ziet een kans nu de Fadda’s zwak zijn en laat zijn adviseur Doctor Senator (Glynn Turman) en zijn mannen waaronder Leon Bittle (Jeremie Harris) het zware werk opknappen. Ondertussen wil zijn oudste zoon Lemuel (Matthew Elam) niets met de familiezaak te maken hebben.

Het vierde seizoen van Fargo is vanaf 17 februari om te zien bij Canvas.

In Nederland is dit seizoen te zien bij Videoland.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven